Vad är VårtFri och hur fungerar produkten?
VårtFri

Vad är VårtFri?

Unik Produkt

VårtFri är en effektiv utvärtes lösning för behandling av vårtor på händer, fötter och kroppsvårtor. Lösningen absorberas direkt in i vårtan och lämnar inga ärr. VårtFri innehåller myrsyra som torkar ut vårtan från insidan. Kroppen stöter därefter själv bort vårtan.

Att använda VårtFri gör inte ont och lösningen kan användas på tunn hud. Detta gör VårtFri även lämplig för diabetiker eller om du har många vårtor. VårtFri kan även användas på små barn.

Unika resultat

VårtFri innehåller myrsyra som i flera kliniska studier har visat sig vara mycket effektiv mot vårtor. En klinisk studie*, i vilken myrsyra används vid behandling, visar att 92% var vårtfria inom 12 behandlingar. I genomsnitt behövdes 4-5 behandlingar.

*Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

Lätt att använda

VårtFri är lätt att använda. Behandla med en bomullspinne doppad i VårtFri, en gång i veckan tills vårtorna försvunnit. Det är lätt att reglera mängden av lösningen, beroende på storleken av vårtan eller hudens kondition.

Fakta om myrsyra

Myrsyra är en naturidentisk och biologiskt nedbrytbar syra. Myrsyra är också bakteriedödande. Myrsyra kan användas på många sätt – det finns i kroppsoljor, hästens hö, utspädd i foder till nyfödda kalvar och injektioner för reumatiker etc.


VårtFri är en medicinteknisk produkt. Läs noga informationen i förpackningen innan användning.

Du lämnar nu Hudguide.se

Du har valt en länk som vill ta dig bort från inotyols hemsida.
Mylan tar inget ansvar för innehållet på dessa sidor.
Klicka på ”Avbryt” för att stanna kvar på inotyols hemsida
eller på ”Fortsätt” för att fortsätta.